lauantai 2. tammikuuta 2010

Ja tuhkasta nousee...

...ei sentään Fenix-lintu, vaan Nerikah ;) Syvän hiljaisuuden jälkeen palaan Blogistaniaan, yhtä vaivihkaa kuin "lähdinkin". Tai enhän minä varsinaisesti mihinkään lähtenyt, siinä kävi vain niin, että seikkailu nimeltä Elämä vei minut muassaan. Elämä, joka niin väkevänä, niin arvaamattomana imaisi minut suoraan myrskyn silmään, eräässä mielessä. Tai oikeastaan monessakin mielessä. Myrskyn, jonka kylläkin aivan itse uhkuin ja puhkuin käyntiin omilla valinnoillani.

Ja nyt. Nyt kaikki on vinksin vonksin tai ainakin heikun keikun... Mutta kaikesta huolimatta minä sinnikkäästi yritän edelleen taapertaa, ottaa haparoivia askelia kohti Tuntematonta Taivasta, jossa ei ole sijaa piintyneelle vakaumukselleni - onneksi! Siitä siis blogin uudistettu otsikointikin.

2 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

Noh niin :-). Tulithan sinä, mokoma karkuri takaisin :D. Hiisi kun luulin oikeasti jo, että jotain olisi tapahtunut. Onneksi tajusin lopulta kysyä oikealta ihmiseltä :-P.

Mutta näin. Tervetuloa takaisin ja kerrohan kaikki ;-). Täällä ootellaan hyvää selitystä ja mehukkaita yksityiskohtia :D!

Nerikah kirjoitti...

Morientes Natjale!

No niinpä tulin... :) Joitain yksityiskohtia lienee luvassa, jahka vain saan asiat jäsenneltyä edes suunnillensa järkevään muotoon... Sitä odotellessa saattaa hyvinkin todennäköisesti putkahdella "lämmittelypostauksia", että saan jälleen sanaisen miekkani terhakkaan terään... ;)