sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Lottovoitto

Voitin lauantaina lotossa. Neljällä maagisella, oikealla numerolla olen saava tililleni näinä päivinä juhlalliset 12 euroa 10 senttiä. Jiihaa!!

Onneksi en tuon suurempaa summaa voittanut, ihan paristakin syystä. Ensinnäkin, nyt mielenterveyteni ei järky käsittämättömästä rahamäärästä... Toisekseen, en saa pankista paniikinomaista puhelua koskien tilini rajallista kokoa, eihän sinne nyt mikään 5 miljoonan päävoitto edes mahtuisi, kun rahavirrat tililläni ovat totutusti huomattavasti vaatimattomampia... ;)

Juhlan kunniaksi taidan silti pistää elämän risaiseksi ja sijoittaa suunnilleen kolmasosan voitostani ...en suinkaan itseeni, vaan rakkaiden kollegoideni kestitsemiseen mehevällä lähileipomon pullapitkolla :D Ja loppurahat laitan poikimaan, eli uutta matoa koukkuun vaan! Semminkin kun tuo lauantainen 5 miljoonan päävoitto jäi vielä orpona odottamaan ottajaansa...

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon! :)

Sait kipinän syttymään ja taidan minäkin suunnistaa ennen h-hetkeä lappuani täyttämään pitkästä aikaa. Olis se slaagi jos sattuis omalle kohdalle enemmän kuin nuo maagiset neljä oikein, huhh. Ei ole tähän päivään mennessä näkynyt, enkä kovasti usko osumaan vastaisuudessakaan, mutta yrittänyttä ei panna/aseteta/laiteta vai-miten-se-meni..

Makoisia pullakahveja!

Neiti F. kirjoitti...

Mulla ei ole varmaan vuoteen ollut lottoa vetämässä, voishan sitä taas alkaa vähän kokeilemaan onnea siinä! Kaiken järjen mukaan mun pitäisi voittaa päävoitto heti kättelyssä, kun olen kerta ollut niin epäonninen rakkaudessa... :D

Nerikah kirjoitti...

Iltaa ladyt!

En minäkään yleensä lottoa, ainoastaan silloin-tällöin, jos/kun jaossa on useampi milli... Kait se pitää vielä kertaalleen tosiaan yrittää, vaikka epäilen vahvasti, että meikäläisen tsäänssit minkäänlaiseen voittoon toistamiseen meni jo viime lauantaina... :)