perjantai 6. helmikuuta 2009

Blogipysti


Sain kunnian vastaanottaa Blogipystin Ziriliiniltä. Olen hämmentynyt, suorastaan äimän käkenä tällaisesta huomionosoituksesta, eritoten niiden perusteista: "Nerikah ansaitsee palkinnon, koska sanailee hauskasti ja huumorilla höystettynä sinkkuneidin ei niin glamourelämästä eli arjesta."

Nyt jos olisin ameriikkalainen filmitähti Oscar-pysti kourassa, kiittäisin kyyneleet vuolaasti valuen kollegoita, jumalaa, äitiä, iskää, siskoa, naapureita, naapurin hurttaa, postinkantajaa jne jne... joihin kaikkiin minulla on niin läheinen suhde ;) Vaan kun en ole ameriikkalainen, enkä liioin Oscar-palkittu filmitähti, niin tyydyn vain tähän: nöyrä kiitos ja kumarrus.

Ja sitten niitä Blogipystin ohjeita:

  1. Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.

  2. Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin

  3. Palkinnonsaaja liittää palkinnon logon blogiinsa.

  4. Palkinto tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

  5. Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan.


Capricious on kyllä saanut jo tämän pystin kertaalleen, mutta hänellä on aivan pistämätön tyyli ruotia sinkkuelämän saloja ja saada nauru kuplimaan, vaikka olisi kuinka kehno päivä itsellä menoillaan! Kiitos capri, olet ollut suureksi hyödyksi (näin luetaan mm. deitti-ilmoituksia, osat 1 ja 2) ja vielä suuremmaksi iloksi! :)

Neiti F ansaitsee ehdottomasti tämän palkinnon, koska vastoinkäymisistä huolimatta jaksaa sinnikkäästi pitää lipun korkealla. Tunnen jotain kummaa samankaltaisuutta Neiti F:n kanssa, ja hänen blogissaan on aina ilo vierailla.

Sirun blogissa a.k.a. Tuulenpesässä on ihania käsitöitä, jotka ovat antaneet inspiraatiota myös omiin näperryksiini.

Annen blogissa kirjoitetaan hersyvällä pohjalaasella murteella... kissoista, mutta myös muista elämän pienistä sattumuksista.

Mierolainen on eittämättä myös pystinsä ansainnut. Olen suht tuore lukija hänen blogissaan, mutta tyyli on suorastaan kutkuttava!

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eihän tässä voi kuin myhäillä läpeensä hämmentyneenä. Kiitos vuolaan positiivista sanoistasi, kävivät suoraan sydämeen. Ilo olla avuksi ja iloksi.

Sirutuuli kirjoitti...

Kiitos ja kumarrus, eikun niiaus :) En keksi edes sanoja, muutakuin kiitos :)

Mierolainen kirjoitti...

Kiitos! Täytyy vissiin jatkossakin pitää yllä samaa lääkitystä. :D Olen oikeasti kovin otettu tästä.

Neiti F. kirjoitti...

Kiitos kiitos! Minäkin olen aivan otettu - varsinkin noista perusteista :)

Pyriitti kirjoitti...

Sinut on haastettu blogissani. :)

Nerikah kirjoitti...

Kiitos haasteesta, tehtävä suoritettu...!