tiistai 3. helmikuuta 2009

Pörinää pytystä

Ei, tämä postaus ei käsittele salaperäisiä ruuansulatuselimistöäni mahdollisesti kalvavia vaivoja, vaan Wanhan Rouwan putkistoa :)

Aamuni alkoi nimittäin sangen epäilyttävissä merkeissä. Jo pari päivää sitten olin kuulevinani Wanhan Rouwan uumenista vienoa helinää tai kenties outoa kolinaa huristellessani työmaata kohden. Väänsin jopa radion hiljaiseksi, ja höristin korvani äärimmilleen, mutta tottahan toki oudot äänet katosivat tasan yhtä nopeasti kuin olivat alkaneetkin. Niinpä arvelin rajattoman mielikuvitukseni jälleen tehneen tepposet minulle. Ja unohdin onnellisesti koko asian.

Tänä aamuna sitten kipittelin parkkipaikalta kaikessa rauhassa kohti työmaata, kun eräs miespuoleinen kollega, joka oli ajellut takanani töihin, aloitti jutustelun: "Huomenta. Saanko sanoa yhden jutun... Ajaessa siihen ei ehkä kiinnitä huomiota, mutta..." Nielaisin ja ensimmäiseksi pälähti mieleen, mitähän minä nyt olen onnistunut töhöilemään ratissa tajuamattani. Herra jatkoi:"...sulta taitaa olla pettänyt joku pakoputken ripustuksista, kun se putki on vähän kummannäköisesti länällään." Kiitin tiedosta ja sanoin tarkistavani asian pikimmiten.

Kun sitten lähdin töistä, vilkaisin tarkoituksellisesti Wanhaa Rouwaa... Ja totta tosiaan, pakoputki näytti olevan jotenkin länällään. Vilkaisin myös lähellä olevia muita autoja sillä silmällä, mikä vahvisti havaintoni: Wanhan Rouwan putki ei todellakaan ollut normaaliasennossa. Voi paistilainen! Ilmeisesti huristelu äskettäisillä jäisen rosoisilla teillä on kuin onkin saanut Wanhan Rouwan kuoriutumaan... jos ei nyt aivan kuin appelsiini, niin ainakin osasta osiaan.

Tämä ikävä havainto tietää soittoa joko korjaamoon tai jollekin miespuoliselle sukulaiselle, joka ymmärtää autoista edes jotain... Taidanpa kallistua jälkimmäisen kannalle, kun se taannoinen hammaslääkärissä käyntikin nielaisi sievoisen osan budjetistani. "Arpaonni" taitaa osua tällä(kin) kertaa enooni, josko hän osaisi saattaa putken oikeampaan asentoon... Tai ainakin tehdä siihen väliaikaisratkaisun kunnes saan ajan joltain korjaamolta.

2 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Palkitsin sinut blogissani, ole hyvä

Anonyymi kirjoitti...

Sulle olisi haaste blogissani.