lauantai 31. tammikuuta 2009

Sika sisäsiistiksi!

Ei, nettideittailu ei ole vielä edennyt siihen pisteeseen, että täällä miestä jo koulutettaisiin, vaikka joku sellaisen mielleyhtymän voikin otsikoinnista saada ;)

Sen sijaan tassukkaat ovat alkaneet koulia minisika Wagneria sisäsiistiksi:Mitä luultavimmin tämä on pikku-paholaisen, Pirpanan, tekosia. Jätkä kun on viime päivinä ankarasti heitellyt tätä pikku-possua. Viimeksi pari päivää sitten se löytyi tyynyltäni, kun olin vetäytymässä yöpuulle. Ilmeisesti sitä on ajateltu, että kotiorja on unilelun tarpeessa! ;) Tämän hiekkalaatikko-käynnin jälkeen Wagner ei kyllä ole enää tervetullut sänkyyni, ei lähimaillekaan sitä - ainakaan ennen kuin on käynyt pesukoneessa!

5 kommenttia:

Sky Mikaela kirjoitti...

:-D, Voi ei, ihana!

Kissat ovat viisaita, kyllä!

Nerikah kirjoitti...

Iltaa Natjale!

Juu, kyllä tämä oli ehdottomasti sieltä kärkipäästä tassukkaiden älynväläyksiä!!

Unknown kirjoitti...

:D Mainio Pirpana.

Meillä asuu hamsterikissa Roo. Roo hamsteroi kaikki itselleen mieluisat esineet piiloon kiipeilytelineensä pesään. Eli kun auton avain, sukat, kynä, rillit, verokortti, you name it, on hukassa, tietää ketä kohti syyttävän sormen voi kääntää..

On ne melkosia.

Nerikah kirjoitti...

Huomenta capri!

Juu, kyllä Pirpanastakin löytyy se rosvoroope-puoli... Pöydille ei voi oikeastaan jättää juuri mitään, kun kaikki lähtee omille teilleen. Viimeksi jätkä pölli puolen desin mitan, jolla olen mitannut kissoille raksuja kuppiin... enkä vieläkään tiedä, mihin se on haudattu! ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana! Noi tassukkaat on kyllä sellasia keksijöitä, ja todella hyviä laittamaan vahingon kiertämään. Todennäköisesti Wagner koki koston jostain Pirpanan (mielestään) kohtaamasta vääryydestä ;)