sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Automaattinen tupakoinnin rajoitin ja meritähti-asento

En ole polttanut tänään kuin kolme tupakkaa! Ei, en ole sairas, en itseaiheutetusti (lue: krapulainen) enkä edes ole onnistunut saamaan mitään kiertävää lentsuakaan. En myöskään ole lopettanut tupakanpolttoa, ehei! Näiden pakkasten yhä jatkuessa mukavuudenhaluisuuteni on vain voittanut tupakan"himon", en siis ole "jaksanut" kovin taajaan lähteä parvekkeelle palelemaan sätkä hampaissa. En nimittäin mitään vihaa niin kuin kylmää - ihan totta, tämä ei todellakaan ole enää millään söpöllä inhoan kylmää -tasolla! - joten pakkanen on automaattisesti rajoittanut tupakointiani, tupruttelu on vähentynyt olennaisesti normaalista... Varmaan ihan positiivinen asia? ;) No, mutta sepä siitä! Tarkoitukseni ei suinkaan ollut alkaa sen syvällisemmin pohtia tupakoinnin haittoja tai mahdollisia "etuja"...

Olen mennyt noin muutenkin tämän päivän ihan fiiliksillä, ei mitään velvoitetta ahkeroida, mutta ei mitään tarvetta pakkolepoonkaan... Olen vuoroin laiskotellut Mary Higgins Clarkin Yö kuuluu minulle -kirjan parissa tai surffanut netissä, vuoroin vähän askaroinut kotihommia: siivosin veskin, tiskailin käsin pestävät potit pois ajelehtimasta tiskialtaasta ja pyöräytin koneellisen pyykkiä.

Pirpana on ollut jälleen kerran huomattavan oma-aloitteinen pyykkien kanssa. Hätinä sain pari paitaa ripustettua pyykkitelineen narulle kuivamaan, kun jätkä jo loikkasi paitaan roikkumaan meritähti-asennossa! :D Tottahan toki vastaripustettu paita tuli alas alta aikayksikön... Näemmä pikkumies on niin haltioissaan noista pyykeistä, että vielä märät pyykitkin voisi samoin tein "viikata" lattialle kasaan... :) No, parin tähtiesityksen jälkeen se ei enää ollut kovin hauskaa, kun pyykkien ripustamisesta ei kertakaikkisesti meinannut tulla mitään.

Tästä muuten tuli mieleen, että nyt kun oikein muistelen, niin ehkäpä se Mies ei sitten saanutkaan sitä inspiraatiota tavaroidensa nopeutettuun pois kantamiseen siellä Lapissa... Meinaan taisin eilen tulla maininneeksi hänelle, että Pirpana väliin hartaasti esittelee tätä meritähti-temppuaan - joko pyykeissä tai naulakossa roikkumalla. Ja nyt kun vielä enemmän pinnistän muistiani, niin hörppiessämme iltateetä ja Miehen esitellessä Lapin kuviaan taisipa hän siinä samalla liki "kouristuksenomaisesti" ;) varjella tuolin selkämyksellä roikkunutta fleecetakkiaan ...ettei Pirpana nääs saisi mitään inspiraatiota valtoimenaan roikkuvista hihoista tai takin liepeistä. No, ihan sama, mistä Mies on tuon äkillisen intonsa tavaroiden kantamiseen saanut, kunhan se into ei lopahda ennen kuin ehtii alkaakaan! ;)

Ja tuosta "ihan samasta" tulikin sitten vielä kätevä aasinsilta tähän loppuun: jostain kumman syystä nimittäin Apocalyptican uusin biisi, I Don't Care soi vähän väliä päässäni... Joten näihin kuviin, näihin tunnelmiin - toistaiseksi - sillä minä lähden nyt laittamaan ruokaa! :)

2 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

Kaunis ja voimakas kappale. Aika osuva ottaen tilanteen huomioon... :)Apocalyptca tekee paljon muutenkin hyvää musiikkia.

Nerikah kirjoitti...

Nimenomaan! Kauniin alun jälkeen biisi suorastaan "räjähtää" täyteen voimaansa... :)