lauantai 11. lokakuuta 2008

Kahlekuninkaalle vai Köysimiehelle?



Yksi UFOistani (=UnFinished Objects) on ollut ahkerasti työn alla nyt loman aikaan, villapaita Miehelle. Oikea hiha on edistynyt viitisentoista senttiä, mutta vielä on neulottavaa vaikka kuinka paljon ennen kuin ensimmäinen hiha on valmis.



Kuvassa hiha näyttää hiukan kummalta, kun se on levitettynä...Olkapää laskeutui kuitenkin kauniisti, kun Mies paidantekelettä taannoin sovitti.



Vaikka villapaita noudatteleekin soveltuvin osin Suuri Käsityökerho -lehden ohjetta (SK 3/2001: Irja Mäkinen), olen päättänyt antaa paidalle uuden nimen. Tai ainakin työnimen: Kahlekuninkaan palmikkopaita. Nimittäin ketjupalmikko muistuttaa mielestäni erehdyttävästi kettinkiä ja tavalliset palmikot sen rinnalla puolestaan köyttä. Voisihan nimi tietysti olla Köysimiehen palmikkopaitakin! ;)




Jospa tämän nimeämisen myötä saisin tämän UFOn edistymään entistä rivakammin. Nimittäin kässykorissani odottelee jo uusia lankoja, ja sormeni suorastaan syyhyävät päästä niiden kimppuun. Tarkoitus olisi neuloa itselle pitkävartiset villasukat Villasukkaterapian jatkamiseksi, sekä alkaa työstää Äidiltä saamaani silkkivilla-vyyhtiä...

Ei kommentteja: