keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Kolmas UFO

Noniin. Tässä se nyt sitten tulee... Kolmas UFOni, joka tuskin kauan nauttii UFOn statuksesta. Nimittäin sain puikoteltua toisen sukan varren valmiiksi kokonaan jo lauantaina, maksimissaan ihan muutamassa tunnissa! :) Seuraavaksi neulon myös toisen varren valmiiksi - ennen kuin aloitan kantapäätä.

Positiivinen yllätys tämän sukkamallin kohdalla oli se, että kuvio ei ollutkaan niin kinkkinen kuin mitä kirjallinen selostus ja ruutukaavio ohjeessa antoivat ymmärtää, vaan oli varsin nopea työstää ja omaksua.

Harmittelen vain sitä, että kuvio olisi päässyt paremmin oikeuksiinsa, jos lanka olisi valkoinen tai luonnonvalkoinen. Mutta en halunnut niin vaaleita villasukkia, sillä niiden pohjat ovat alta aikayksikön kaikkea muuta kuin valkoiset... No, ei tuo harmaa villalankakaan nyt varsinaisesti ruma ole, mutta ei paljon muutakaan. Tosin Myy sanoi, että vielä tylsemmät sukat olisivat harmaasta langasta ilman mitään kuviota.

Kuvassa ei valitettavasti kummoisella tavalla erotu/näy kaksoishelmineule, jota on palmikkokuvioiden välissä. Täytynee yrittää näpsäistä parempi foto viimeistään valmiista sukista...

2 kommenttia:

ziriliini kirjoitti...

UPEA! Ja kyllä se harmaakin sukka kuule kuvioneuleena kivalta näyttää kun se on valmis ja käytössä. Mustasta tuota kuviota ei erottaisi senkään vertaa!

Nerikah kirjoitti...

Kiitos... Ehkä tuo sukkanen pääsee kuvioineen paremmin oikeuksiinsa, kun se sujauttaa jalkaan. Joten täytynee sitten ottaa sellainen foto, jossa ovat minun gasellin sääreni ;) ja valmis sukka jalassa...!!

Ja minun käsialani näytti tässä työssä olevan sikälisteen löysä, että vaikka ohjeessa pyydettiin toistamaan palmikkokuvio (22 krs) kolmesti, niin minulle riitti ihan kaksi toistoa. Varresta tuli silti reilumman mittainen, mikä oli kyllä tarkoituskin, sillä en oikein pidä nilkkavillasukista, vaan reilumpi-vartisista.