tiistai 30. joulukuuta 2008

Säihkysääret sukkasillaanTulihan siitä valmista, ja vieläpä ennätyksellisen lyhyessä ajassa! Siis Saltkråkan-villasukista, joiden ohjeen löysin Ullaneuleesta. Ensilukemalta ohje meinasi ottaa luulot pois minulta, mutta olikin huomattavasti helpompi toteuttaa, mitä kaaviot ja kirjallinen ohje antoivat ymmärtää :) ...ja ennenkaikkea nopeampi toteuttaa, mitä luulottelin - sanoisin, että nämä sukat ovat sellaisen muutaman elokuvan mittaiset ;)

Lankana käytin Smart Superwashia, joka on 100 % uutta villaa (50 g = n. 100 m). Ja kun puikottelu tapahtui 3½ sukkapuikoilla (vyötteen mukainen koko), niin lankaa kului sellaiset kolmisen kerää.

Syy, miksi valitsin tämän mallin, oli pitkähkö varsi... sukat yltävät n. puoleen väliin pohjettani, vaikka kuva melkein antaakin ymmärtää sukkien yltävän liki polviin asti, mikä johtuu kai kuvakulmasta - en oikein saanut aseteltua gasellin sääriäni sievemmin! ;)

Sukat ovat taivaallisen pehmeät jalassa! Joten jos harmaa täysvillalanka onkin tylsähkö, niin nautinto lievittää kyllä tuota tylsyyttä :)

5 kommenttia:

Tilda kirjoitti...

=) ihanat ihanat ihanat! minä käytän villasukkia joka päivä =)

ziriliini kirjoitti...

Nuo on oikein kotoisan ja lokoisan näköiset sukat. Eikä harmaa väri niitä rumenna yhtään vaikka epäilit. Tosin tuossa se kyllä näyttää ihan ruskealta... ainakin minun näytöllä

Nerikah kirjoitti...

-A-, minäkin olen alkanut käyttää päivittäin villasukkia. Ystäväni Myy kävi taannoin jalkahoidossa, ja oli saanut kehuja hoitajalta, että jalat ovat huippuhyvässä kunnossa, ei kovettumia, kuivettumia tms. Myy käyttää päivittäin villasukkia. Joten hänen saamansa palautteen innoittamana vetäisen minäkin villasukat jalkaan joka päivä, vähintäänkin unisukiksi käydessäni nukkumaan, jos ei muuten.

Katsotaan nyt sitten, tehoaako tämä villasukkaterapia, tulevatko jalat hyvävointisemmiksi... Kyllähän siinä vinha perä voi olla, onhan villa kuitenkin ehta luonnontuote.

Ziri, tämä oli nyt sitten sarjassamme "hätäisiä roiskaisuja" siis valokuvaamisen suhteen... :) Tosin käytössä oli sisäkuvaus, mutta valo eteisessä, jossa nappasin kuvan kintuistani, on aavistuksen kellertävä, joten voipihan se vaikuttaa sävyyn...

Nerikah kirjoitti...

Piti vielä sanomani, että nyt kärvistelen neuloosin (=pakko neuloa) jälkeisessä "krapulassa"... olo on "tyhjä", enkä oikein tiedä, pitäisikö aloittaa uutta, tai siis lähinnä jatkaa jompaa kumpaa UFOistani (=UnFinishedObjects), vai olla tekemättä mitään... ;)

Tilda kirjoitti...

no tuota, älä ainakaan jättitykki rakettia laukaise, ne otetaan pois markkinoilta.
Kyllä siinä vinha perä on että villasukat pitää jalat kunnossa =)