maanantai 12. tammikuuta 2009

Sattuman varassa

Kiitos Pilviharso haasteesta!

1. Link to the person who tagged you. / Linkitä henkilö joka haastoi sinut
2. Post the rules on your blog. / Kirjoita säännöt blogiisi.
3. Write six random things about yourself. / Kirjoita kuusi sattumanvaraista asiaa itsestäsi.
4. Tag six people at the end of your post and link to them. / Haasta kuusi henkilöä postauksesi lopussa ja linkitä heidät.
5. Let each person know they have been tagged and leave a comment on their blog. / Kerro kaikille haastamillesi henkilöille haasteesta ja jätä heille viesti heidän blogeihinsa.
6. Let the tagger know when your entry is up. / Ilmoita haastajallesi, kun olet vastannut haasteeseen.

  1. En ole koskaan ollut naimisissa.
  2. Minulla ei ole koskaan ollut vauvakuumetta... ts. en ole kokenut silmitöntä, välitöntä lisääntymisen tarvetta, vaikka olisin ollut pitkässäkin suhteessa ja vaikka olisin päässyt näkemään & pitämään sylissä ystävien/sukulaisten lapsia... edes vauvanvaatteista "ei nouse lämpöä"... ;)
  3. Käytän "gore-tex" meikkejä: Kanebon 38 astetta ripsaria ja saman sarjan eye lineria sekä Max Factorin huulimaalia. Nuo tuotteet ovat ihan ykkösjuttu, kestävät siistinä tuleepa eteen mitä vaan... Kanebo lähtee nimensä mukaisesti vain lämpimällä vedellä; Max Factor kestää aamusta iltaan suttaantumatta - myös vaikka suuteloisi kuinka kiihkeästi ;) (olen testannut)... ainoa, mitä se ei kestä, on voissa paistetut muikut, tai muu vastaava, yltiörasvainen ruoka.
  4. Aniharvoin avaan oven, jos ovikello/summeri soi ja jos en odota ketään vierasta tulevaksi. Ihan siksi, että en varsinaisesti pidä yllätysvieraista, vaan haluan nauttia omasta rauhastani, jos/kun koen olevani sen tarpeessa. Toisekseen, en jaksa kuunnella "kiertävien saarnaajien" saarnoja tms (joita nykyäänkin kyllä vielä liikkuu)...
  5. Laitan wc-paperin telineeseen aina niin päin, että se puoli/pää, mistä nyhdetään arkkeja, ei hiulaa seinää vasten vaan on ulospäin.
  6. En ole koskaan pelannut yhtäkään peliä pleikalla... ja tuskin tulen pelaamaankaan, luulen ma. Ensinnäkään en noin yleensä ottaenkaan ole mikään pelifriikki, toisekseen minulla itselläni ei ole pleikkaa, kuten ei myöskään kellään niistä henkilöistä, joiden kanssa olen läheisesti tekemisissä (okei, Siskon perheessä on, mutta siellä käyn harvakseltaan, johtuen siitä, että he asuvat toisella puolella Suomea).

    Haastan Zirin, Sirun, -A- :n ja kaikki ne blogissani harhailevat, ketkä haluavat heittäytyä sattuman varaan! =)

7 kommenttia:

Sirutuuli kirjoitti...

Huomenta vaan! Otan haasteen vastaan ja yritän keksiä jotain :)

Sky Mikaela kirjoitti...

Min en nyt jaksa osallistua (kun juuri vastaavan tein), mutta olen samaa mieltä vessapaperista ja minäkään en ole koskaan pleikkaa pelannut.

Kanebon ripsasi on ihan "in" kun tarvitsee kyyneleen tai ilman (tuulen ja tuiskun) kestävää ripsaria.
Nauroin kuollakseni silloin kun ne ripsarit tulivat markkinoille, kun sisareni pesi meikkejään pois.
Kamala huuto "AAAARRRGGHHHH mun ripset irtos- kamala ripsari, APUAAA..." kun meikkihän irtoaa niin hassusti.

ziriliini kirjoitti...

Kiitos haasteesta Nerikah.

ziriliini kirjoitti...

Niin ja unohtui mainita, että vaikka meillä esim. on pleikka, niin en minäkään ole sitä koskaan pelannut.

Neiti F. kirjoitti...

Minäkään en ole eläissäni pelannut pleikalla ja vessapaperi pitää ehdottomasti ripustaa juuri noin päin kuin sinäkin sen teet :) Saatan jopa kylässä (ainakin tutuimpien luona) vaistomaisesti kääntää rullan oikein päin...

Sky Mikaela kirjoitti...

Neiti F, niin minäkin veskipaperille teen muilla ihmisillä :-D. Jos jotain se ärsyttää... nämä on niitä aiheita, joista ei mainita toiselle kuitenkaan. Pienet ne on meikäläisen huvitkin ;-)

Nerikah kirjoitti...

Helpotuksen huokaus... että löytyy muitakin vessapaperi-"intoilijoita" kuin vain minä! =)